Banner for Espa

Πολιτική Απορρήτου - Cookies

Newsletter και η μεταξύ μας επικοινωνία

Επιθυμούμε, εάν συναινέσετε, να σας ενημερώνουμε για προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, εκπτώσεις, προωθητικές ενέργειες της Ηλέκτρα (συμπεριλαμβανομένου εξατομικευμένου περιεχομένου και διαφήμισης, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και τους διαδικτυακούς συνεργάτες μας).

 

Η λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι ώστε να σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα, newsletter, ενημερώσεις. Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σαν έναν βολικό τρόπο να επικοινωνούμε μαζί σας για την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση και υπενθύμιση. Ανά πάσα στιγμή, ενδέχεται να σας ενημερώνουμε για τον ιστότοπο ή για καινούργια δώρα.

 

1. Μπορώ να απεγγραφώ από τη λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Θα σας αποστέλλουμε ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσφορές και προωθητικές ενέργειες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιλέξτε τον σύνδεσμο της απεγγραφής σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα. Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

 

2. Θα δώσετε τα στοιχεία μου σε τρίτα πρόσωπα;

Δε θα δώσουμε ποτέ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες (εκτός αν επικοινωνήσουν μαζί σας εκ μέρους της Ηλέκτρα ). Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και δεσμευόμαστε να το προφυλάξουμε.

 

Πώς αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Το προσωπικό σας απόρρητο, ως άτομο και ως πελάτης, είναι σημαντικό για εμάς, οπότε δε χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, που μας δίνετε στον συγκεκριμένο ιστότοπο, για να μάθουμε κάτι παραπάνω για εσάς παρά μόνο για να ολοκληρώσουμε τις αγορές σας ή για να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως νέες ειδοποιήσεις ή υπενθυμίσεις. Οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο συλλέγεται από εμάς κατά την πλοήγηση και τη χρήση του ιστότοπου καταγράφεται ηλεκτρονικά και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Ποια άτομα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα;

Στα προσωπικά δεδομένα έχει πρόσβαση το προσωπικό της Ηλέκτρα , που ασχολείται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα το προσωπικό που ανήκει στα εξής τμήματα: πληροφορικής, διοικητικό προσωπικό, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, όπως και άλλα άτομα που χρειάζεται να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση της εργασίας τους.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Πρόσβαση. Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που διατηρούμε για εσάς.
  • Διόρθωση ή διαγραφή. Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων, που διατηρούμε για εσάς.
  • Αλλαγή των προτιμήσεων. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Για παράδειγμα, εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη διαφημιστικού υλικού, αλλά αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα μας επικοινωνώντας μαζί μας ή επιλέγοντας κατευθείαν τον σύνδεσμο για απεγγραφή σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα.

Τα προαναφερθέντα δικαιώματα δεν αφορούν τα μη προσωπικά δεδομένα.

 

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη συγκεκριμένη πολιτική;

Θα σας ειδοποιήσουμε για πιθανόν αλλαγές στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων δημοσιεύοντας τους τροποποιημένους όρους στον ιστότοπο.

Εάν δεν συμφωνείτε με του νέους όρους της συγκεκριμένης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσα σε τριάντα (30) ημέρες επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail: info@electra.com.gr. Ο λογαριασμός σας θα κλείσει και δε θα δεσμευτείτε από τους νέους όρους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των πληροφοριών σας (όπως αναφέρεται παραπάνω). Διαφορετικά, εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μετά την ημερομηνία αλλαγής των όρων συνεπάγεται με αποδοχή των νέων όρων Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, εάν επιθυμείτε να σταματήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, εάν θέλετε να εξασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως αναφέρεται παραπάνω ή για οποιοδήποτε παράπονο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@electra.com.gr ή στην εξυπηρέτηση πελατών στο +30 2106800632 ή στο +30 2310706341 τηλεφωνικά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο-Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Η www.electra.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω www.electra.com.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site του καταστήματος www.electra.com.gr χρησιμοποιεί cookies γιατί χωρίς αυτά θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν κάποιες βασικές υπηρεσίες του. Η κατάσταση των παραγγελιών, οι πολλαπλές επιλογές των χρηστών, η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα, η αναγνώριση και διευκόλυνση των συχνών χρηστών καθώς και η βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα.

Μάθετε περισσότερα για τα cookies στο www.cookiecentral.com

Ο ιστότοπος www.electra.com.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας. Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει τις παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τα cookies:

  • Τι είναι τα cookies και για ποιο λόγο υπάρχουν
  • Ποια είδη cookies και πως χρησιμοποιούνται στο www.electra.com.gr
  • Απενεργοποίηση cookies στον Περιηγητή σας (browser)
  • Χρήσιμοι συνδεσμοι για τα cookies

Αν δεν βρείτε στην παρούσα ιστοσελίδα τις πληροφορίες που θέλετε για τα cookies, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@electra.com.gr. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Η περιήγηση σας στο www.electra.com.gr συνεπάγεται ότι παρέχετε την συναίνεσή σας στη χρήση cookies όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Xρήσης Cookies.

Αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookies, θα πρέπει να ρυθμίσετε ανάλογα το Περιηγητή σας (browser) ή να μην χρησιμοποιείτε το www.electra.com.gr.

Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.

1. Τι είναι τα cookies και για ποιο λόγο υπάρχουν

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται από τον Περιηγητή σας στον υπολογιστή, στο tablet, το κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε στο www.electra.com.gr.

Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως συνήθως το όνομα του Ιστότοπου από τον οποίο προέρχεται, τη «διάρκεια ζωής» του (δηλαδή πόσο καιρό θα παραμείνει στη συσκευή σας), και μια τιμή, που είναι συνήθως ένας αριθμός.

Ουσιαστικά, τα cookies επιτρέπουν στους ιστότοπους να αποθηκεύουν διάφορες ανώνυμες πληροφορίες όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις του επισκέπτη ή αν έχει επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο.

Στις ιστοσελίδες του www.electra.com.gr, χρησιμοποιούνται cookies για ευκολότερη πλοήγηση των χρηστών στον ιστότοπο, για τον προσαρμόσουμε καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε τη χρήση και τη λειτουργικότητά του. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα με ανοικτά σχόλια, ένα cookie βοηθά στη σύνδεσή του με τη φόρμα υποβολής σχολίων.

Επιπλέον, τα cookies χρησιμοποιούνται για σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας αλλά και να γνωρίζουμε πώς ανακαλύψατε τις ιστοσελίδες μας. Αυτές οι στατιστικές μας βοηθούν να αντιληφθούμε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας ώστε να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενό του.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στην δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και το www.electra.com.gr δεν διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.

2. Πως χρησιμοποιούνται τα cookies στο www.electra.com.gr

Όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα του www.electra.com.gr μπορεί να δημιουργηθούν τα παρακάτω είδη cookies:

  • Cookies για βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου
  • Cookies για ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας
  • Cookies για λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics
  • Cookies διαφημίσεων
  • Αλλα cookies από τρίτους

Στη συνέχεια, παραθέτουμε αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά τα είδη cookies.

3. Ποιά είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε τα δικαιώματα:

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας
  • Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας
  • Φορητότητας των δεδομένων σας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Άρσης της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@electra.com.gr καθώς και να υποβάλετε, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει τον ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr).

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της Ηλέκτρα, στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) info@electra.com.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Ηλέκτρα

Υπόψη Λύρης Χρήστος

Λεωφόρος Κηφισίας 14

ΤΚ 15125, Μαρούσι, Αττική

 

Α. Cookies για βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου

Αυτό το είδος cookies χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των προτιμήσεών σας όσον αφορά τα εργαλεία που παρέχει ο ιστότοπος μας. Για παράδειγμα:

  • Καταγραφή εάν έχετε ενεργή την λειτουργία της Javascript στον Περιηγητή σας
  • Αυτόματη επανασύνδεση με τη φόρμα σχολίων, εάν είχατε συνδεθεί σε προηγούμενη επίσκεψή σας.
  • Με ποια ταξινόμηση θέλετε να εμφανίζονται τα σχόλια.
  • Ένταση ήχου κατά την αναπαραγωγή ήχου/βίντεο.

 

Β. Cookies για ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες του www.electra.com.gr παράγονται ανώνυμα cookies για συλλογή στατιστικών επισκεψιμότητας. Τα cookies αυτά παράγονται από υπηρεσίες τρίτων όπως η Google Analytics και χρησιμοποιούνται ώστε να γνωρίζουμε:

  • Αν έχετε επισκεφτεί τον ιστότοπό μας στον παρελθόν
  • Πόσους μοναδικούς επισκέπτες έχουμε και πόσο συχνά επισκέπτονται τον ιστότοπό μας.
  • Τις προβολές κάθε μεμονωμένης ιστοσελίδας και των δημοσιευμένων άρθρων μας.
  • Τις πηγές επισκεψιμότητας, δηλαδή αν οι χρήστες μας επισκέπτονται από παραπομπές σε άλλους ιστότοπους, κοινωνικά δίκτυα, διαφημιστικές καμπάνιες, μηχανές αναζήτησης (Google, Bing) ή έρχονται απευθείας στο www.electra.com.gr

 

Γ. Λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics

To www.electra.com.gr έχει ενεργοποιήσει στην υπηρεσία Google Analytics, που μας παρέχει ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας, τις ακόλουθες λειτουργίες διαφήμισης:

  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics
  • Αναφορές προβολών στο Δίκτυο εμφάνισης Google
  • Αναφορές για συγκεντρωτικά ανώνυμα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα, όπως ηλικία και φύλο προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα ποιοι είναι οι επισκέπτες μας.
  • Ενσωματωμένες υπηρεσίες που απαιτούν από το Google Analytics να συλλέγει δεδομένα μέσω cookie διαφήμισης και ανώνυμων αναγνωριστικών
  • Αυτές οι λειτουργίες, επιτρέπουν στο Google Analytics να συλλέγει δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητά σας μέσω των cookies διαφήμισης Google (https://www.google.com/policies/technologies/types/") και των ανώνυμων αναγνωριστικών (https://www.google.com/policies/privacy/key-terms/#toc-terms-identifier) , επιπλέον των στοιχείων που συλλέγονται μέσω της βασικής εφαρμογής του Google Analytics.

 

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε την προσωπική ταυτοποίηση σας.

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics. Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης από τις λειτουργίες διαφήμισης Google Analytics για τον περιηγητή σας εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

 

Δ. Cookies διαφημίσεων

Τα cookies αυτά επιτρέπουν να γνωρίζουμε (εμείς ή συνεργαζόμενες με εμάς διαφημιστικές εταιρείες) αν έχετε δει μια διαφήμιση ή ένα είδος διαφήμισης και πόσος χρόνος έχει παρέλθει από τότε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιούμε cookies από τρίτους για πιο ακριβή προσδιορισμό των διαφημίσεων που βλέπετε (διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος).

Ένα μεγάλο τμήμα των διαφημίσεων που προβάλλονται στο www.electra.com.gr παρέχονται από άλλες διαφημιστικές εταιρείες ή γενικότερα τρίτους οργανισμούς (third-party cookies). Κάποιες από αυτές τις εταιρείες παράγουν τα δικά τους ανώνυμα cookies για να γνωρίζουν πόσοι χρήστες είδαν τη διαφήμισή τους και πόσες φορές.

Οι εταιρείες αυτές έχουν δικές του Πολιτικές για Cookies και Ιδιωτικότητα και το www.electra.com.gr δεν έχει κανένα απολύτως έλεγχο στα cookies τους. Για παράδειγμα, για τις διαφημίσεις του Google και τον τρόπο χρήσης των cookies από την Google θα βρείτε την Πολιτική Χρήσης εδώ: https://www.google.com/intl/el/policies/technologies/ads και την Πολιτική Απορρήτου εδώ: https://www.google.com/intl/el/policies/privacy/.

 

Εξαίρεση από τις διαφημίσεις

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε νelα διαχειριστείτε τις διαφημίσεις Google που βλέπετε στο www.electra.com.gr και σε άλλους ιστότοπους από τη σελίδα Ρυθμίσεις διαφημίσεων: https://www.google.com/ads/preferences/?hl=. Στην ίδια σελίδα μπορείτε αν το επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος.

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τα cookies πολλών εταιρειών που χρησιμοποιούνται για τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο στη σελίδα “aboutads.info choices“ (https://www.aboutads.info/choices) που αφορά τις ΗΠΑ ή την ιστοσελίδα “Your Online Choices” (https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices) που αφορά την Ευρωπαϊκη Ενωση.

 

Ε. Cookies από τρίτους (third-party)

Κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, τρίτοι οργανισμοί και εταιρείες μπορεί να παράγουν τα δικά τους ανώνυμα cookies για να ελέγχουν τη λειτουργία των εφαρμογής τους και να τις εξατομικεύουν για εσάς.

Για παράδειγμα, κατά την περιήγησή σας στο www.electra.com.gr όταν μοιράζεστε ένα άρθρο μας στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρουμε (π.χ. το Facebook ή το Twitter), τότε αυτές οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης παράγουν cookies για να θυμούνται τη σύνδεση σας με αυτές αλλά και να καταμετρήσουν την ενέργειά σας.

Λόγω της φύσης των cookies, το www.electra.com.gr δεν έχει κανέναν έλεγχο ή πρόσβαση σε αυτά τα cookies από τρίτους, και κανείς άλλος οργανισμός δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν αποθηκευθεί σε αυτά. Αυτές οι τρίτες εταιρείες και οργανισμοί έχουν δικές τους Πολιτικές για Cookies και Ιδιωτικότητα. Για παράδειγμα, για τα third party cookies του Facebook θα βρείτε την Πολιτική Χρήσης εδώ: https://www.facebook.com/help/cookies

Επίσης, κατά την περιήγησή σας στο www.electra.com.gr ενδέχεται να δημιουργηθούν cookies από λογισμικό Flash. Αυτό το λογισμικό είναι συνήθως εγκαταστημένο στον Περιηγητή σας ως επέκταση και χρησιμοποιείται για την προβολή κινούμενων γραφικών ή βίντεο. Για παράδειγμα, το www.electra.com.gr χρησιμοποιεί τεχνολογίες Flash για την προβολή των βίντεο του, ενώ και κάποιες διαφημίσεις μπορεί να προβάλλουν περιεχόμενο σε Flash. Γι' αυτό το λόγο ενδέχεται να εγκατασταθούν cookies με τη χρήση της εφαρμογής Flash στον Περιηγητή σας. Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies της εταιρείας Adobe που κατασκευάζει το πρόγραμμα Flash στην ιστοσελίδα: https://www.adobe.com/eeurope/privacy/cookies.html

 

4. Απενεργοποίηση cookies στον Περιηγητή σας (browser)

Συνήθως, οι Περιηγητές Ιστοσελίδων (browsers) είναι ρυθμισμένοι ώστε να αποδέχονται όλα τα cookies. Αν το επιθυμείτε, είναι εφικτό να ρυθμίσετε τον δικό σας Περιηγητή να μην δέχεται cookies από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, να ειδοποιείστε όταν αποθηκεύει cookies ή να μην δέχεται καθόλου cookies.

Ωστόσο, αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies για το www.electra.com.gr, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε σωστά όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται στον ιστότοπο μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ρυθμίσεις cookies στους διάφορους περιηγητές, μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι οι παρακάτω σύνδεσμοι. Εναλλακτικά κάντε κλικ στην επιλογή “Βοήθεια” του περιηγητή σας ή ανατρέξτε στις πληροφορίες του συγκεκριμένου προγράμματος.

  • Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera

 

5. Χρήσιμοι σύνδεσμοι για τα cookies

Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google: https://www.google.com/ads/preferences/?hl=el

Διαχείριση cookies διαφημιστικών εταιρειών για τις ΗΠΑ: https://www.aboutads.info/choices

Διαχείριση cookies διαφημιστικών εταιρειών για την ΕΕ: https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

All About Cookies – https://www.aboutcookies.org (στα Αγγλικά).

Αναθεώρηση Πολιτικής Cookies

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές και διορθώσεις στην παρούσα δήλωση. Παρακαλούμε να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να ελέγχετε τις παρούσες και νέες, επιπρόσθετες πληροφορίες.